Ο συνεργάτης σας για το Digital Marketing

Είμαστε μία έμπειρη και πιστοποιημένη ομάδα που μπορούμε να αναλάβουμε τη συνολική εικόνα σας στο internet και να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας.

Επενδύουμε στη συνεχόμενη εκπαίδευση και πιστοποίηση των συνεργατών μας ώστε να είμαστε πάντα καινοτόμοι, με "φρέσκες" ιδέες που φέρνουν αποτελέσματα.

Σε εμάς θα βρείτε τον συνεργάτη που θα είναι πάντα δίπλα σας τόσο στα δύσκολα όσο και για να γιορτάσουμε μαζί τις επιτυχίες σας. Η μεγάλη εμπειρία, η αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε και η δίψα για διακρίσεις είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά μας.
Δουλεύουμε ακατάπαυστα για να βρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους για την προώθηση της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Ανακαλύπτουμε καινούργιες SEO τεχνικές, δημιουργικές ενέργειες για τα Social Media και πάντα σας συμβουλεύουμε στη στρατηγική.

Ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Digital Marketing Google Certified Facebook / Instagram CertifiedΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΝ. ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 56
T.K. 10678 ΑΘΗΝΑ
Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
Greece EU
EU VAT EL053704207
Αρ. ΓΕΜΗ: ELGEMI. 085732602000
Καθημερινές 09:00-17:00

15

Χρόνια στα Digital

48

Web Analytics

456

Email Campaigns

223

Ιστοσελίδες & Eshops

23

Team Members

46

Καμπάνιες AdWords

~60 πελάτες / έτος

40 παρουσιάσεις / μήνα

4 ομιλίες σε συνέδρια

+14,200 Καφέδες

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Θέλουμε και πάντα το επιδιώκουμε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, με καινοτομίες και ακούγοντας αυτό που λέει η αγορά.

2017

Συμβουλευτική & Σεμινάρια

Νέα Προγράμματα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών & Σεμιναρίων για ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Σύγχρονα Εργαλεία Analytics

Νέα εργαλεία για την ανάλυση και βελτιστοποίηση των επισκέψεων του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να υπάρχουν αυξημένες πωλήσεις.