Web Design Services

Ανάλυση κι έλεγχος της εταιρικής διαδικτυακής παρουσίας

Μία επιτυχημένη ψηφιακή στρατηγική βασίζεται σε μία σωστή ανάλυση των ρυθμίσεων της ιστοσελίδας σας και της επιχείρησής σας.

Πλήρης ανάλυση της εταιρίας

Εκτός από την ανάλυση που κάνουμε, πάντα λαμβάνουμε υπόψη και τη δικής σας οπτική για την έρευνα γύρω από τις καμπάνιες έτσι ώστε να υπάρχει μία σαφής εικόνα του κλάδου σας. Επίσης, καθορίζει την τρέχουσα θέση σας μέσα στην αγορά σε σχέση με τους κύριους ανταγωνιστές σας.

Ένας ενδελεχής έλεγχος εντοπίζει και αντιμετωπίζει τυχόν εμπόδια για την απόδοση της ιστοσελίδας σας και βοηθά στην οικοδόμηση των θεμελίων για να διευρύνει τις προσπάθειές που κάνετε για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Η πλήρης ανάλυση παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις σχεδιασμού, το περιεχόμενο των στρατηγικών μάρκετινγκ και ένα σχέδιο που εγγυάται την υποστήριξη των αναγκών των επιχειρήσεων και των στόχων σας. Επίσης, μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε και να καθορίσουμε κατάλληλα τους σκοπούς και τους στόχους που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη δική σας μάρκετινγκ καμπάνια.

Effective Web Development Solutions

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας  κατά τον καθορισμό των στόχων και των σκοπών της διαδικτυακής δραστηριότητάς τους. Η ομάδα των ειδικών μας χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα της βιομηχανίας, δοκιμασμένα εργαλεία, πόρους και τεχνικές για μια ακριβή ανάλυση των επιχειρήσεων, των πελατών σας και τον ανταγωνισμό. Στο τέλος της ανάλυσης και του ελέγχου μας, υποβάλλουμε ολοκληρωμένη έκθεση σχετικά με τα ευρήματά μας, η οποία περιλαμβάνει σαφείς και τεκμηριωμένες προτάσεις για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Ongoing performance strategy

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στις εκθέσεις μας σας δίνουν πλήρη διαφάνεια και μπορούν διαρκώς  να ενισχύουν τη στρατηγική βελτιστοποίησης της απόδοσής σας.

Projects optimizing behavior

Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε αποτελεσματικά τα projects των επιχειρήσεων με παράλληλη βελτιστοποίηση των διαδικασιών τους μέσω της τεχνολογίας που αυτές διαθέτουν.  Όλα προσαρμόζονται για να είναι όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερες και να ανταποκριθούν στις ανάγκες των επιχειρήσεων και εμπορικών στόχων του καθενός από τους πελάτες μας.

Effective Web Development Solutions

Παρέχουμε αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο, για την ιστοσελίδα σας, ανάλυση της αγοράς, έλεγχο του περιεχομένου σας, έλεγχο του ανταγωνιστή, έλεγχο των πελατών, και ανάλυση των παραγόντων επιρροής. Δημιουργούμε επίσης "personas", ο οποίος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κατανοήσουμε τις ανάγκες των χρηστών σας, ενώ δίνουμε προτεραιότητα στα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα της δικής σας στρατηγικής για την επιτυχία. Μερικά από τα χρήσιμα χαρακτηριστικά μας στο πλαίσιο του προγράμματος των "analytics" περιλαμβάνουν: προσαρμοσμένα φίλτρα, αυτοματοποιημένες εργασίες, παρακολούθηση συμβάντων, οπτικοποίηση "χωνί", υποβοηθούμενες μετατροπές, ροή των επισκεπτών, αντίστροφα μονοπάτια στόχων, καθώς και πολλές περισσότερες υπηρεσίες που εξαρτώνται από το τις απαιτήσεις της εταιρίας σας.

21

Companies analyzed

12

Market analysis

16

Content auditing

10

Customer auditing

13

Event tracking

15

In-page analytics

Our web design projects

See all projects

Πείτε μας για το δικό σας Project

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας online

Ζητήστε ανάλυση της στρατηγικής Marketing της επωνυμίας σας, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Είπαν για εμάς

Δείτε περισσότερα