Digital Marketing μηνιαία πακέτα για την αύξηση των επισκέψεων που οδηγεί σε αύξηση πελατών και πωλήσεων

STARTER 1

190€/μήνα

Ιδανικό για ξεκίνημα μικρών επιχειρήσεων
Ιδανικό για Ξεκίνημα
Θέλετε η επιχείρησή σας να βρίσκεται στα Social Media και δεν ξέρετε πως; Μήπως έχετε ξεκινήσει μόνοι σας, αλλά δεν έχετε δει αποτέλεσμα; Σίγουρα τα Social Media δεν είναι απλή υπόθεση, θέλουν επαγγελματισμό και σοβαρότητα σε αυτά που κάνεις. Από την άλλη πλευρά πάντα υπάρχουν πελάτες όπως υπάρχουν και στην πραγματική ζωή. Γιατί να τους αφήσεις;
1 post / εβδομάδα
Η εξειδικευμένη ομάδα διαχείρισης θα επεξεργαστεί και θα αναρτά 1 post / εβδομάδα στο facebook. Το post θα είναι με τις σωστές φωτογραφίες και το σωστό κείμενο ώστε να προσελκύει το κοινό. Με την εμπειρία και τις άψογες τεχνικές που χρησιμοποιούμε είμαστε σίγουροι ότι η αλληλεπίδραση των πελατών θα αυξηθεί κατά πολύ.
1 διαγωνισμός / 3 μήνες 
Οι διαγωνισμοί αυξάνουν κατά πολύ τα Likes στην επαγγελματική σελίδα του Facebook. Εάν είναι οι σωστοί διαγωνισμοί και αυτοί που πραγματικά θέλει το κοινό σας, τότε θα δείτε τη σελίδα σας να "πετάει".
1 Χορηγούμενη Καμπάνια 50€ 
Για να μπορέσει η σελίδα να γίνει ευρέως γνωστή χρειάζεται να "πληρώνουμε" το Facebook ώστε να μας προωθεί τις ανακοινώσεις. Μην αγχώνεστε, και αυτά τα χρήματα είναι μέσα στο μηνιαίο προϋπολογισμό και θα κατανεμηθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Προαιρετικά AdWords
To Google AdWords είναι η υπηρεσία της Google για να εμφανίζει τις διαφημίσεις στην αναζήτηση. Όταν δηλαδή κάποιος αναζητά τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες, τότε η Google εμφανίζει τη δική σας επιχείρηση. Προαιρετικά μπορούμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο με μηνιαίο κόστος 150€.

1η σελίδα Google

με Google Adwords

150€/μήνα

Προσέλκυση κοινού
200 - 2.000 επισκέψεις
από δυνητικούς πελάτες

300€/μήνα

Προσέλκυση κοινού
400 - 4.000 επισκέψεις
από δυνητικούς πελάτες

STARTER 2

340€/μήνα

Ιδανικό για επιχειρήσεις
HORECA

Για "στημένες" επιχειρήσεις

Επιχειρήσεις που έχουν κάνει ήδη τα πρώτα τους βήματα στα Social Media, μπορούν πλέον να τα εκμεταλλευτούν καλύτερα. Μικρά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, Εμπορικές επιχειρήσεις με online eshop και επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης (cafe - restaurant) θα δουν την πελατεία τους να αυξάνεται.

2 posts / εβδομάδα
Οι μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν "νέα" να πουν ή να θέλουν να προωθήσουν τις προσφορές τους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτό το πακέτο ώστε να έχουν την κατάλληλη αλληλεπίδραση.
1 διαγωνισμός / 3 μήνες 
Οι διαγωνισμοί σε αυτό το πακέτο παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Ειδικά εάν βρούμε το κατάλληλο δώρο που θέλει το κοινό σας, τότε θα έχουμε απίστευτη επιτυχία και όλοι οι δυνητικοί πελάτες θα "τρέχουν" να κάνουν Like για να πάρουν το δώρο. Μετά τους επικοινωνούμε με διάφορους τρόπους ...
1 Χορηγούμενη Καμπάνια 100€ 
Οι αυξημένες απαιτήσεις χρειάζονται και αυξημένο budget. Εάν θέλουμε να εμφανιζόμαστε σε όλο και πιο πολλούς πελάτες και να έχουμε την κατάλληλη αλληλεπίδραση θα πρέπει να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό στα χορηγούμενα. Και αυτό το κόστος είναι μέσα στο πακέτο.
Google + και άλλα
Σε αυτό το πακέτο οι αναρτήσεις γίνονται σε 3 Social Media profiles. Το αρχικό μας είναι το Facebook αλλά παράλληλα οι αναρτήσεις γίνονται και στο Google + το οποίο είναι το ιδανικό εργαλείο και για τη βελτίωση του SEO! Το τρίτο προφίλ κοινωνικών δικτύων μπορεί να είναι ένα από τα Instagram, Pinterest, Tripadvisor ή Foursquare. Ανάλογα με την επιχείρηση, επιλέγουμε το κατάλληλο.
Προαιρετικά AdWords
Σε περίπτωση που θέλουμε ακαταμάχητη παρουσία σε όλο το εθνικό διαδίκτυο τότε, θα πρέπει να πάρετε την απόφαση για να μεταβείτε και στις διαφημίσεις του Google AdWords ώστε να βγαίνετε πρώτοι στα αποτελέσματα αναζητήσεων των δυνητικών σας πελατών. Το μηνιαίο επιπλέον κόστος είναι στα 300€.
Μηνιαία Reports
Εάν θέλουμε κάτι να έχει επιτυχία θα πρέπει να το καταγράφουμε. Έτσι λοιπόν θα λαμβάνεται μηνιαίο report με την απόδοση της καμπάνιας σας ώστε να βλέπετε την πρόοδο των εργασιών μας. Με βάση αυτό το report θα επιλέγονται οι στόχοι για το επόμενο διάστημα.
8/5 Email Support
Έχετε απορίες ή αλλαγές; Μπορείτε να μας στέλνετε email και εμείς θα σας απαντάμε άμεσα σε κάθε ερώτησή σας. Η διαχείριση των κοινωνικών δικτύων (Social Media Management) δεν είναι κάτι που γίνεται μόνον από εμάς αλλά, θέλει και τη δική σας συμβολή.

1η σελίδα Google

με Google Adwords

150€/μήνα

Προσέλκυση κοινού
200 - 2.000 επισκέψεις
από δυνητικούς πελάτες

300€/μήνα

Προσέλκυση κοινού
400 - 4.000 επισκέψεις
από δυνητικούς πελάτες

PREMIUM

660€/μήνα

Για μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις που "γνωρίζουν"

Για επιχειρήσεις που "ξέρουν"
Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα οφέλη από τα Social Media. Γι' αυτούς λοιπόν που ήδη το ξέρουν και απλά θέλουν να το αναπτύξουν, το Enterprise πακέτο είναι το ιδανικό που τους καλύπτει 100%. Δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια...
3 posts / εβδομάδα
Δημιουργούμε για εσάς και κάνουμε γνωστή την επιχείρησή σας σε ένα μεγάλο κοινό πελατών που πιθανόν να ψάχνει για τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες. Το σίγουρο είναι ότι εσείς θα πρέπει να εμφανίζεστε συνέχεια μπροστά τους και αυτό το επιτυγχάνουμε με το συγκεκριμένο πακέτο των 8 post/εβδομάδα.
1 διαγωνισμός / 3 μήνες 
Οι διαγωνισμοί πλέον αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον και γίνονται το βασικό εργαλείο με το οποίο προσελκύουμε του πελάτες. Χιλιάδες επισκέπτες των σελίδων μας θα συμμετάσχει τόσο για να κερδίσει το δώρο αλλά και γιατί του έχουμε "κεντρίσει" το ενδιαφέρον του για την επιχείρησή σας.
2 Χορηγούμενες Καμπάνιες 200€
Εδώ το budget αυξάνεται γιατί χρειαζόμαστε να προσελκύσουμε όλο και περισσότερο κοινό. Τα 200€ που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι ιδανικά για να έχουμε την κατάλληλη και συνεχή αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Οι στοχευμένες καμπάνιες που θα δημιουργηθούν είναι αυτές που θα φέρουν και τα πιο απτά αποτελέσματα και την πραγματική αύξηση των πωλήσεων.
Πολλαπλά Social Media
Σίγουρα για εσάς θα χρειαστεί να προωθούμε όλες τις ανακοινώσεις και τις προσφορές που έχετε σε περισσότερα Social Media δίκτυα. Επιλέγουμε τουλάχιστον τα 4 πιο σημαντικά για τη δική σας επιχείρηση και ξεκινάμε τις στοχευμένες καμπάνιες. Η απόδοση του digital marketing είναι βέβαιη!
Αποστολή Newsletter
Οι μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις έχουν την ανάγκη (και πρέπει) να επικοινωνούν συχνά είτε με τους υπάρχοντες πελάτες είτε με τους δυνητικούς πελάτες. Σας φτιάχνουμε το newsletter και το σχεδιάζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ελκυστικό και να ανταποκρίνονται οι πελάτες. Μέσα από ένα κορυφαίο σύστημα αποστολής newslleter έχουμε τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης. Εσείς απλά θα μας πείτε τη αύξηση είχατε στις πωλήσεις σας!
Προαιρετικά AdWords
Σε περίπτωση που θέλετε την ολοκληρωμένη παρουσία και την άμεση αύξηση των πωλήσεων τότε, τα εργαλεία που μας δίνει η Google με τη χρησιμοποίηση των Google AdWords είναι τα ιδανικά. Θα δημιουργηθεί μία συνολική καμπάνια η οποία πραγματικά θα έχει τα αποτελέσματα που περιμένετε. Το προτεινόμενο budget γι' αυτή την κατηγορία είναι 600€/μήνα.
Μηνιαία Reports
Κάθε μήνα θα λαμβάνετε από εμάς τα στατιστικά απόδοσης του συνολικού digital marketing που διαχειριζόμαστε από εσάς. Τα στοιχεία θα είναι κατανοητά σε απλή γλώσσα ώστε να βλέπετε και εσείς τα πραγματικά οφέλη από τις καμπάνιες. Θα τα συζητάμε και μαζί θα αποφασίζουμε τις επόμενες κινήσεις.
Συναντήσεις
Θα τα λέμε και από κοντά. Θα συζητάμε και θα αναλύουμε την κάθε κίνηση και αποτέλεσμα που έχουμε. Έτσι, θα καταφέρουμε να "πιάσουμε" τους επιθυμητούς στόχους σε ελάχιστο διάστημα. Μείνετε ήσυχοι.
Απεριόριστες Προσφορές
Προώθηση των υπηρεσιών σας και των προϊόντων σας με απεριόριστες προσφορές μέσα από τη reGroup. Ιδανικό για να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις σας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

1η σελίδα Google

με Google Adwords

600€/μήνα

Προσέλκυση κοινού
900 - 8.000
από δυνητικούς πελάτες

Τα Social Media δεν είναι απλή υπόθεση. Ούτε είναι παιχνίδι για να περνάμε την ώρα μας. Μέσα από αυτά οι πελάτες μας κατάφεραν να αυξήσουν τα κέρδη τους!
Οι τιμές που εμφανίζονται απευθύνονται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις και δεν περιέχουν ΦΠΑ. Το κόστος είναι ανά μήνα. Ελάχιστη διάρκεια 3 μήνες.

Έχετε Απορίες;

Είναι τα Social Media για εμένα;

Τα Social Media είναι για όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Αφού όλοι βρίσκονται μέσα στο Facebook (κυρίως). Άρα εκεί θα βρίσκονται και οι πελάτες σας είτε είστε δικηγόρος είτε μία καφετέρια κάπου απομακρυσμένα. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε σωστά!

Εγώ τι θα πρέπει να κάνω;

Εσείς προφανώς και δεν θα πρέπει να κάνετε τίποτα. Γι' αυτό το λόγο προσλαμβάνετε τους επαγγελματίες ώστε να διαχειριστούν τη σελίδα σας στο Facebook με επαγγελματικό τρόπο και όχι ερασιτεχνικά. Οι ερασιτεχνισμοί ποτέ δεν είχαν αποτέλεσμα στις πωλήσεις. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε μαζί σας.

Τί γίνεται με τις φωτογραφίες;

Φωτογραφίες και κείμενο είναι δική μας υπόθεση. Σαφέστατα θα μας δώσετε και κάποιο δικό σας υλικό για να το επεξεργαστούμε αλλά η εξειδικευμένη ομάδα που θα αναλάβει τη διαχείριση των Social Media θα επέμβει και θα αποδίδει με τον τρόπο που θέλουμε φωτογραφίες και κείμενο γιατί έχει σημαντικό ρόλο.

Θα μπορώ να επέμβω εγώ;

Η δική σας συμβολή είναι πάντα πολύτιμη. Για να μπορέσουμε όμως να "μετρήσουμε" τη δική μας απόδοση και βέβαια για να δείτε κι εσείς απτά αποτελέσματα είναι καλό τουλάχιστον για το 1ο τρίμηνο να ακολουθήσουμε τη δική μας στρατηγική. Σε κάθε περίπτωση είμαστε ανοιχτοί σε κουβέντα με καφέ (!)

Πως πληρώνω;

Η εξόφληση γίνεται στην αρχή του τρέχοντα μήνα του έργου και για 1 μήνα. Να σας πούμε επίσης ότι η ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου είναι 3 μήνες. Αυτό γίνεται για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε και να έχουμε το χρόνο να δοκιμάζουμε διάφορες τακτικές που θα έχουν ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Γίνεται να πληρώνω με κουπόνια;

Και βέβαια! Σε περίπτωση που ήδη έχετε συνεργασία με τη reGroup - το κορυφαίο deal site - τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να τακτοποιούμε το λογαριασμό σας μέσα από τα κουπόνια της reGroup χωρίς εσείς να χρειάζεται να εκταμιεύετε ούτε 1 ευρώ! Καταπληκτικό δεν είναι; Δοκιμάστε το.