Web Development Services

Web Development Services ή (Υπηρεσίες Διαδικτυακής Ανάπτυξης)

Διαθέτουμε ολοκληρωμένη εμπειρία στην διαδικτυακή ανάπτυξη των επιχειρήσεων έτσι ώστε οι πελάτες μας να επιτύχουν πλήρως τους στόχους τους. Βάζοντας την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αυξήσετε κατά πολύ τις online πωλήσεις σας και το πελατολόγιό σας.

Αρχικά κάνουμε μία περιεκτική προσέγγιση στην διαδικτυακή ανάπτυξη της επιχείρησή σας, ξεκινώντας με την κωδικοποίηση της κατασκευής ιστοσελίδας και περιεχομένου. Διαθέτουμε μία μεγάλη ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι δουλεύουν από κοινού με επιτυχία στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την ιστοσελίδα σας, όχι μόνο για να έχει υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή διαδικτυακή εμπειρία στους επισκέπτες της.

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών οι οποίες περιλαμβάνουν ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, full-fat ιστοσελίδες, πλατφόρμες, portals, extranets, intranets, υπηρεσίες λογισμικού μετά από παραγγελία, κανονικές και υβριδικές εφαρμογές κινητών/tablet, gamification creative and build, εφαρμογές στο Facebook, an information hub, ή απλά μία ιστοσελίδα που λειτουργεί σαν online χαρτοφυλάκιο για να εκθέσετε τις υπηρεσίες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με όλες σας τις ανάγκες.

E-commerce Solutions

Η εταιρεία μας προσφέρει επιτυχημένες λύσεις για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και της αγοράς λογισμικού για τις online επιχειρήσεις.

CMS C3 & WordPress

Αναπτύσσουμε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου τα οποία σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Intranets/Extranets

Η ομάδα μας αναπτύσσει προσαρμοσμένες λύσεις για την ανάπτυξη των Intranets και Extranet, για Share point integration και για τη διαχείριση της υπάρχουσας γνώσης.

Facebook Applications

Είμαστε μία ηγετική εταιρεία στην ανάπτυξη εφαρμογών η οποία προσφέρει υπηρεσίες Web, Mobile και Facebook.

Email Marketing Solutions

Δημιουργούμε το καλύτερο στην κατηγορία του email διαχείρισης λογισμικού για να δημιουργείτε, να στέλνετε και να παρακολουθείτε μέσω αυτού, καμπάνιες οι οποίες θα φέρουν κερδοφόρα αποτελέσματα.

PHP & .NET Development

Παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού σε: PHP, Drupal, Python, JavaScript/jQuery και άλλες σύγχρονες τεχνολογίες.

25

E-commerce solutions

4

Designers & Marketeers

17

Complex intranets for corporations

97

Popular Facebook applications

74

E-mail marketing strategies

36

Experienced Web Development Ninjas

Effective Web Development Solutions

Υλοποίηση των έργων με μεγάλη λεπτομέρεια

Παρέχουμε πολυάριθμες δοκιμές για όλους τους τύπους συσκευών, προγράμματα περιήγησης καθώς και λειτουργικά συστήματα πριν ξεκινήσουμε την νέα σας ιστοσελίδα και παραδώσουμε το έργο. Πραγματοποιούμε δοκιμές και ως χρήστες και ως διαχειριστές για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι σύγχρονη και ανταποκρίνεται λειτουργικά στο μέγιστο βαθμό.

Είμαστε φανατικοί με την ασφάλεια των Projects

Χρησιμοποιούμε ένα σύνθετο περιεχόμενο συλλογής εργαλείων, το οποίο επιτρέπει την απεικόνιση περιεχομένου αναφορικά με την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας, στην οποία θα μπορούμε να κάνουμε αλλαγές μέσω της ομάδας σας πριν τη δημοσίευσή της. Επίσης, έχετε πρόσβαση σε ένα ασφαλές σύστημα δοκιμής της ιστοσελίδας σας η οποία φιλοξενείται στους servers μας καθ’ όλη τη διαδικασία της δημιουργίας της.

Effective Web Development Solutions

Πείτε μας για το δικό σας Project

Περιγράψτε μας το project που έχετε και θα σας κατευθύνουμε στη υλοποίησή του.

Αξιοποιήστε για την επιχείρησή σας όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το internet και αυξήστε τις πωλήσεις σας με τους πλέον σίγουρους τρόπους.

Λένε για Εμάς

Δείτε τα όλα